Valmisbetonit

Betonimassat kaikkiin tarpeisiin

Rakennebetoni

Rakennebetonia käytetään yleisesti perustus-, laatasto- ja seinävaluihin.

Lattiabetoni

Lattiabetoni valmistetaan hienommalla suhteituksella, jolloin pinta on helpompi hiertää ja massaa voidaan pumpata letkulinjaa pitkin.

Nopeammin päällystettävä (NP) lattiabetoni

Nopeammin päällystettävä betoni sopii kohteisiin, missä halutaan lattia pinnoituskuivaksi mahdollisimman nopeasti.

Koostumuksen mukaiset betonit

Voimme valmistaa betonia myös tilaajan haluamilla ominaisuuksilla. Hyvä esimerkki on kiviasennuksissa käytettävä maakostea betoni, mikä tehdään ilman lisättyä vettä.

Kuitubetonit

Teräs- tai muovikuidut massan seassa toimivat osana raudoitusta. Niillä voidaan myös vähentää halkeilua ja muokata massan käsiteltävyyttä esimerkiksi portaiden valussa.

P-Lukubetonit

P- lukubetonit on tarkoitettu vaativiin kohteisiin, kuten siltoihin jossa betonia rasittaa sääolosuhteiden lisäksi esimerkiksi maantiesuola.

It-Betonit

Itsetiivistyvä betoni sopii kohteisiin, joita ei pystytä normaalisti tiivistämään. Käyttökohteita voivat olla muun muassa korkeat ja kapeat seinät, sekä erilaiset putkentäyttövalut.

Juotosbetonit

Juotosbetonit soveltuvat onteloiden saumaukseen ja esimerkiksi valuharkkojen täyttämiseen.

Pakkasbetonit

Pakkasbetonit on tarkoitettu kylmiin olosuhteisiin, missä ei ole mahdollista lämmittää rakenteita ja on mahdollista että betoni jäätyy. Pakkasbetonilla voidaan valaa vielä -10 asteen pakkasessa.

Kevytsorabetonit

Kevytsorabetonin etu on nimensä mukaan sen alhainen paino. Näin ollen se sopii erityisen hyvin rakennusten kattojen kaatovaluihin.